2019. január 14., hétfő

Hihetetlen AVIDE lámpák, amit muszáj látnia!


Az Avide kétség kívül ötvözte a magas teljesítményt, az elképesztő árakkal, és valljuk be... A világítás kialakításánal ez a két tényező, amit leginkább szemünk előtt tartunk.

Így bátran mutatjuk be kínálatunkból:

A legjobb Avide lámpák


Avide LED asztali lámpa, csíptetős, fehér vagy fekete


A jó öreg asztal oldalára csíptethető asztali lámpák reneszánsza elérkezett! Könnyed felhelyezés, minőségi világítás, alacsony ár és letisztult modern stílus. Ez jellemzi az Avide csíptetős lámpát. A LED asztali lámpa két színben elérhető, így könnyedén otthona stílusához igazíthatja. 


Tudjon meg többet róla:

Avide LED asztali lámpa RGB díszvilágítással


Teljes értékű világítás munkavégzéshez, tanuláshoz, a hétköznapi mindennapokhoz egy két olyan extrával, amit ilyen ár mellett nem is gondolnánk! RGB díszvilágítás, aminek színét könnyedén állíthatja érintőgomb segítségével. És tudja mi a legjobb? Az akkumulátor! Felejtse el a vezetékeket, az Avide csíptetős lámpája akkumulátorról üzemeltethető és USB-vel tölthető!


Tudjon meg többet róla:

Avide LED Calendar asztali lámpa kijelzővel

Ezentúl nyugodtan bele feledkezhet a munkába, vagy a tanulásba, ha lámpájára pillant tudni fogja mennyi ideje van még hátra. Legalábbis, ha Avide digitális kijelzős lámpával rendelkezik. Asztali lámpája egyben órája is lesz, LED fényforrással és RGB csíkkal, a dizájn kedvéért!



Tudjon meg többet róla:

vagy
Nézze meg teljes kínálatunkat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése