2018. december 14., péntek

Ajándékok nagyoknak, kicsiknek, bárkinek

A karácsony úgy robog felénk, mint valami gőzmozdony, és megállíthatatlanul csak közeledik és közeledik. Már csak napok vannak hátra, hogy meglepjük szeretteinket, és bizony ha Ön még nem készült fel, igen nagy bajban lehet! Pánikra azonban semmi ok, mi itt vagyunk és segítünk, sőt, még ajándék ötleteket is adunk!

Ajándék ötletek 2018 karácsonyra

Gyermekeknek, felnőtteknek, és nemektől függetlenül a következő ötletek bárkinek örömöt okozhatnak! Böngésszen a Fénycentrum 2018-as karácsonyi ajánlataiban!

És természetesen raktárról, a lehető leghamarabb szállítunk, hogy még karácsony előtt megérkezzen!

Voltago 2


Csillog, távirányítós, extra modern és csak most, csak Önnek december 22-ig a QLvoltago kuponkóddal 15000 Forint kedvezménnyel elérhető!

 Voltago

Keiko

 Keiko

Egyedi kialakítás, érintőgombos kezelés, LED fényforrás hosszú élettartammal, RGB díszgömbök a lámpatestbe építve, amik többféle színben tudnak világítani. Hát nem csodás? És még akciós is!

 Keiko

Amida

 AMIDA

Nagylevegőőő és: Digitális kijelző, amin látható: Hőmérséklet, idő, dátum, 7 féle ébresztőhang, érintőgombos kezelés, 3 fényerősség, 3 szintű kijelző világítás állítási lehetőség, hosszú élettartamú LED és még, még sok minden! 3 színben, raktárról, azonnal!

 amida

Nem találta meg, amit keres? Több ezer raktáron lévő termék közül választhat, hogy idén karácsonykor is meglepje szeretteit!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése