2019. január 18., péntek

8 kép álmainak világításáért

Beltéri világítás

Álmainak hálószobája, a tökéletes nappali már csak egy karnyújtásnyira van! A következő képek remek ötlettel szolgálnak, hogyan dobhatná fel otthonát a legmodernebb világítással.

Alvendre



Könnyed, kifinomult kialakítás, letisztult forma jellemzi az Alvendre termékcsalád valamennyi tagját, amely magába foglalja mind az állólámpák, asztali lámpák, függesztékek és fali lámpák világát. A teljes összhang többé nem marad elérhetetlen, az Alvedre család magasan felülteljesíti elvárásait.


 1+1 lámpabúrák



Egyszerűen válassza ki az Önhöz és a szoba hangulatához leginkább illő, egyedi lámpaburát és élvezze a hétköznapokat, addig soha nem látott módon!


 Ceratella




Az indirekt fények egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Ceratella termékcsalád megtestesíti mindazt, amire Önnek szüksége van egy modern, stílusos háló, vagy nappali kialakításához. Függesztékei és asztali lámpái harmonikusan egészítik ki egymást.


Indirekt LED szalagok




Nincs többé sötétség. Nincs többé unalmas hálószoba. És, hála a LED szalagoknak, nincs többé félelem az ágy alatti mumustól! ;) Az alumínium profilok segítségével biztonságosan és könnyedén helyezheti fel a LED szalagokat, hogy azok indirekt módon világítsák be a kívánt helyiséget. 


Voltago 2



Szabály szerűen, kristályosan csillogó burája elkápráztatja lakásában lévőket. Extra tulajdonságai pedig lehengerli őket. Állítható fényerő, állítható színhőmérséklet és hozzá a távirányító, amivel mindezt megteheti. 

FIGYELEM! CSAK JANUÁR 31-IG 15.000 FORINTTAL OLCSÓBBAN LEHET ÖNÉ AZ EXTRÁKKAL TELI, KRISTÁLYOSAN CSILLOGÓ VOLTAGO 2 MENNYEZETI LÁMPA!

Kuponkód: Voltago2


Pasteri




Az otthoni légkör új szintre emeléséhez egyértelműen a Pasteri termékcsalád a megfelelő választás. Állólámpákat, fali lámpákat, függesztékeket, asztali lámpákat összehangolva, homok, krém, fekete és megannyi színben együtt alakíthatja ki otthonának világítását.


 Almana

Modern, mégis klasszikus, üveg burája káprázatossá varázsolja nappaliját. A szépségén felül az energiatakarékossága az, amiért érdemes az Almana lámpát választania otthonába.



Látogassa meg a Fenycentrum.hu oldalát több, zseniális beltéri világításért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése