2018. július 3., kedd

Közelednek az egyre sötétebb napok


Közelednek az egyre sötétebb napok

Minden év június 21.-én következik be a nyári napforduló, aminek következtében minden nap percekkel rövidül a nappal világított órák száma. Még most lehet nem érzi, de egyre többször fog lámpát kapcsolni, egyre korábban kell extra világításhoz nyúlnia. Miért ne tenné ezt úgy, hogy ne igazán terhelje meg vele a villanyszámlát, illetve környezetét?


Spóroljon az áramon

Higgye el, hogy ez alkalommal is csak egy célunk van, hogy reálisan bemutassuk a lehetőséget, amely megvédi Önt felesleges kiadásoktól, a környezetet a higanytól és egyéb káros anyagoktól. Természetesen ez a csoda-világítás a LED fényforrás, amely mindazonáltal, hogy higany nélkül készül jellemzően akár 25000 órán át képes világítani. Így nem kell folyamatosan újabb és újabb fényforrást vásárolnia, ami a pénztárcájának és a hulladékok folyamatos termelésének megállítására is jó megoldást nyújt. A LED fényforrások működésük során kevesebb energiát használnak fel, a hagyományos izzókhoz képest akár 80%-kal kevesebbet. Ez a szám önmagában is megdöbbentő, azonban a LED fényforrások más nagyon hasznos tulajdonsággal is rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül ismertetném is őket.
  • Nem mennek tönkre, ha rázzuk őket. A LED fényforrások kialakításuknak köszönhetően, a hagyományos izzókkal szemben nem sérülnek meg és mennek tönkre, ha például szállítás közben rázkódás éri. 
  • A LED fényforrások világíthatnak RGB színben, aminek köszönhetően többféle színárnyalattal, zölddel, pirossal, kékkel világíthatjuk be a helyiséget.
  •  A LED fényforrás gyakran dimmelhető kivitelben kerül a piacra. A dimmelhető fényforrások fényereje állítható, hogy mindig a megfelelő erősségű fényt nyújtsák.
  •  A LED fényforrás azonnal teljes fényt nyújt, nem kell várni, mint a halogén izzóknál.
A rengeteg jó tulajdonsága mellett térjünk ki az árára, amely igencsak fontos tényező. Régen elterjedt, hogy a LED fényforrás egy átlagember számára nem elérhető, annyira sokba kerül.

Ez kész vicc

Ugyanis az ára mára rohamosan lecsökkent, a minősége javult, és az élettartama is kitolódott. Bátran ajánlom Önnek is, hogy még most váltson, hogy a télen sokat spóroljon az áramon!
Önnek mi a véleménye a LED fényforrásokról? Használja, szereti? Írja meg nekünk!

További információért
KATTINTSON

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése