2018. július 17., kedd


Két minőségi termék, elképesztő funkciókkal - de mégis eltérő dizájnnal

Ez alkalommal a gyártók mindenek felett álló küzdelméről számolhatunk be. Ennek az ellentétnek eredményeként születnek egyre jobb minőségben, egyre különlegesebb lámpák, amik olyan extra funkciókkal szolgálnak, amiről mostanáig csak álmodni sem mertünk.

Jöjjön hát a két versenyző, pusztán tényekre hivatkozva, döntse el, hogy melyik tetszik Önnek jobban!

Voltago mennyezeti lámpa

 Voltago

Murry mennyezeti lámpa

 Murry


Amit mindkét termék esetében meg kell említeni, hogy rendelkeznek beépített hangszóróval, így este a hálóban egy romantikus számot is bekapcsolhat, míg a nappaliban óriási bulikat csaphat!

Tekintse meg a részletes termékismertetőt az alábbi táblázatban, mind a Voltago, mind a Murry zenélős beépített hangszóróval rendelkező mennyezeti lámpáról:


Részletek


Gyártó

EGLO
RABALUX

Állítható fényerősség

2.700K-6.500K
3.000K-6.500K

Fényforrás típusa

LED
LED

Fényforrás élettartama

25.000 óra
25.000 óra

Beépített hangszóró

Bluetoothal irányítható
Bluetoothal irányítható

Tartozék

Távirányító
CCT, RGB távirányító

Garancia

5 ÉV
5 ÉV


Tehát elmondható, hogy az 5 év garancia biztosítja a 25000 órás élettartamot, a LED fényforrás pedig az energiatakarékos működést. Mindkét készülék az egészen meleg szín-hőmérséklettől a hideg szín-hőmérsékletig a tartozék távirányítóval állítható, valamint a beépített hangszóró bluetoothal irányítható, akár mobiljáról is.

Az árak is körülbelül megegyeznek azzal az ellentéttel, hogy a Murry mennyezeti zenélős lámpa 2018.július 30.-ig leadott rendelés esetén 20% kedvezménnyel elérhető.


 Murry
 Voltago
Önnek melyik tetszik jobban? Ossza meg velünk véleményét!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése