2019. június 25., kedd

8 kép a kültéri lámpa legjobb felhasználásáról

Az emberi leleményesség példamutató. Valamennyi területen elképesztő iramban gyorsul a fejlődés, már már naponta kiadnak egy új, addig nem ismert terméket. Nyilvánvaló, hogy az innováció világa a világítás terén is megbélyegezte a mindennapokat. Az új világítás belsőre is merőben eltér a hagyományos, jól megszokott lámpától, de ha a külső tényezőket vesszük figyelembe is hihetetlen változások mentek végbe a modern lámpa külsejét illetően.

Bátran mutatjuk be az általunk elképesztőnek titulált képeket, hisz tudjuk, hiába van meg mindenünk, ha nincs képzelőerőnk használni azt. :) Merítsen ötletet, és valósítsa meg álmait a Fenycentrum.hu-val.

8 kép, a kültéri lámpa legjobb felhasználásáról

A lehetőségek tárháza végtelen, különböző típusú dekorációs lámpa, hangulatvilágítás, solar lámpa, és normál működésű lámpa áll rendelkezésünkre, hogy feldobjuk kertünket.

Beépíthető lámpa


A biztonsági okok mellett a dizájn is megköveteli, hogy megfelelően kivilágított lépcsőkön közlekedjünk. A beépíthető lámpák erre nyújtanak tökéletes megoldást, hiszen akár mozgásérzékelővel is elláthatók, így pontosan akkor és annyit világítanak, amennyit szükséges.



Kandeláber


Retro stílusa utánozhatatlan stílust kölcsönöz kertjének. Igen, valóban, általában a városvezetés dönt használatuk mellett, így a főutcákon is gyakran szembe futhatunk velük. Ha a városban évtizedek óta biztosítják a megfelelő világítást, az Ön kertjébe is képesek rá! 



Kültéri függeszték


Gyakori tévedés a függesztéket összekeverni a csillárral, pedig jókora különbségek vannak közöttük. Hasonlóságot tekintve azonban a függeszték is lóg a plafonról, méghozzá nem is akárhogy! Beltérre, kültérre egyaránt remek választás, többféle, akár Vintage fényforrással is használható, így teljes értékű világítás mellett hangulatvilágításként is működhet.


Dekoratív lámpatestek


A látszattal ellentétben ezek a különleges, világító testek kör és kő alakzatban is elérhetőek. Leginkább díszítésre ajánlott, kreatívan felhasználva lélegzet elállító kertet állíthat össze magának.



Világító cserép?


Legszebb növényei különleges bánásmódot igényelnek. Kiemelheti őket világító virágtartókkal. Igaz, mennyire jól mutatnak?


Fali lámpa


Védelem a víz és por ellen, fel illetve lekapcsolás a nap állása alapján, mozgásérzékelő... Természetesen, ezek mind alkotóelemei lehetnek a modern fali lámpáknak. Ezentúl automatikusan biztosítva lesz az Ön számára is a szükséges világítás.


Világító házszám


Világunkban sok minden a külsőségeknek szól. Erre jobb példa nem létezik a világító házszámnál. Garantáltan megjegyzi a postás, csomagfutár hová kell vinni a csomagot, ha jól látható, modern módon van megjelenítve házszámunk! :) 



Talajba süllyeszthető lámpa


Modern, egyedi megoldás. Nagyon kevés kertben látható, és kevés ember fejében fordul meg használatuk. De vajon miért? Nagyszerű világítási megoldás a talajba süllyeszthető lámpa, valamint hosszú időre működőképes maradhat technikai tulajdonságainak köszönhetően.



Bízunk benne, hogy a képek és a rövid kísérő szövegek segítették Önt, hogy milyen világítással bővítse kertjét, ha bármiben segítségére lehetünk a Fenycentrum.hu-n minket megtalál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése