2018. június 13., szerda

Apák napja


Tradicionálisan az apák napját a 20. század elején kezdték el ünnepelni, az anyák napja párjaként június minden 3. hetének vasárnapján. 

Az apák szerepének fontosságát számos kutatás bizonyította már, ezért ünneplik ezen a napon az apaságot, apai szeretetet.

Az apák napján szokás megajándékozni saját apukánkat, vagy gyermekeink édesapját, hogy ezzel kimutassuk szeretetünket, megköszönjük odaadását és kemény, önfeláldozó munkáját.

„A szívem nagy, de viharvert a lelkem,
és a kelleténél mindig nagyobb a szám.
De igaz vagyok és soha el nem felejtem,
hogy mit tanított az életről apám.”
      Road

Ha megemlítem azt a tipikus jelenetet, hogy egy kis asztal felett szerelgetve sóhajtozik, vagy papírmunkát végez éjt nappallá téve, akkor szerintem mindenki ráismer saját édesapjára. Valahogy a férfiakba van kódolva, hogy erre szükség van és ezzel meg tudja teremteni mindazt, amire családjának szüksége van, na meg valljuk be, még örömét is lelheti benne.

Szeretné, ha mindezt sokkal, de sokkal kényelmesebben és könnyebben végezné? Ha nem kellene nehézségekbe ütköznie, a mindennapos tevékenységei során? Ajándékozzon édesapja számára olyat, amelynek valójában örülne!



Mi lenne az?


A csíptetős lámpa könnyű felszerelése és hordozhatósága mellett jellemzően flexibilis, vagy forgatható fejjel kerül kialakításra, amely a szerelés, vagy papírmunka elvégzéséhez a lehető legjobb világítást nyújtja. 
Szavak helyett beszéljenek a képek!




Kíváncsi a teljes kínálatunkra? Kattintson IDE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése