2018. szeptember 21., péntek

Mi az az EGLO, miért érdemes tudni róla?

Az EGLO

 EGLO Shop in Shop

Az elmúlt 40 év alatt a családi vállalkozásnak induló kezdeményezés a dekoratív lakásvilágítás piacának vezető világmárkájává nőtte ki magát. Mára több kontinensen is meghatározó szerepet töltenek be, több, mint 50 országban keresik az EGLO márkákat világszerte.

Nem csupán keresik azonban, hanem egyenesen rajonganak az EGLO lámpáiért, világításaiért, ugyanis alapjaiban véve forgatta fel az eddig megjelent világítástechnikai eszközöket. Az EGLO értékrendje a kiváló minőségű alapanyagokkal kezdődik, és az egyedileg formázott stílus, dizájn és kialakítás az, ami leveszi az embert a lábáról.

Az EGLO  lámpáit jellemzően egy termékcsaládon belül adja ki, hogy az elképesztő mennyezeti lámpánk mellé akár egy tökéletesen passzoló fali lámpát is helyezhessünk.

EGLO márkaképviselet

Egy ekkora méretű vállalkozásnak szüksége van márka-képviseletre, ahol változatlan minőségben tudja kínálni termékeit a világításra vágyóknak.

Ennek alapvetően 2 módja van:

  1. EGLO Shop in Shop,
  2. Online márkaképviselet
 EGLO Shop in Shop

A Fenycentrum.hu szerepe

A QL Fénycentrum, mint Miskolcon megtalálható üzlet egyben EGLO Shop in Shopként is működik, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló módon. A garantált minőség mellett személyes kiszolgálás, több száz féle EGLO termék raktárról, azonnal elérhető.

Online is képviseljük az EGLO-t, a fenycentrum.hu-n kedvére válogathat a fényforrások, beltéri fali, mennyezeti lámpák, valamint a kültéri és dekorációs lámpák széles választékában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése